AplikacjaPrywatnośćPomocUsuwanie danych

Zakupy / Usuwanie danych

Jak usunąć dom i wszystkie dane

W aplikacji (od razu)

  1. Otwórz zakładkę „Dom”.
  2. Wybierz „Usuń dom i dane”.
  3. Potwierdź.

Z serwera znikają od razu: produkty domu, lista zakupów, historia zakupów, identyfikator domu i kod zaproszenia. Dotyczy to wszystkich domowników. Dane zapisane tylko w telefonie (np. adres dostawy) usuniesz, odinstalowując aplikację.

Bez aplikacji

Napisz na [email protected] z tematem „Usunięcie danych Zakupy” i podaj kod zaproszenia swojego domu (zakładka „Dom”). Usuniemy dane w ciągu 30 dni i potwierdzimy to e-mailem.

Kopie zapasowe są nadpisywane na bieżąco. Usunięte dane znikają z nich najpóźniej po 30 dniach.